Dijous, 2 de desembre de 2021 - Edició 1225
La República

[Vídeo] Graupera denuncia coaccions dels partits per impulsar les primàries: “gent del meu entorn ha perdut feines”

Jordi Graupera ha denunciat -recentment, a ‘El matí de Barcelona’ de BTV- “amenaces” i “advertències” a ell i el seu entorn per impulsar les primàries de Barcelona: “Hi ha gent del […]

Marina Bou Cabero
Marina Bou Cabero 27/11/2018
Jordi Graupera, en una imatge d'arxiu

Jordi Graupera ha denunciat -recentment, a ‘El matí de Barcelona’ de BTV- “amenaces” i “advertències” a ell i el seu entorn per impulsar les primàries de Barcelona: “Hi ha gent del meu entorn que ha perdut feines o a la qual se li ha qüestionat els seus posicionaments públics”, ha assegurat.

Segons ha explicat el candidat a les primàries, la política catalana ha funcionat sempre amb “coaccions i xantatges a porta tancada” per “ocupar espais més enllà de les institucions”. “Jo he pogut fer això perquè, econòmicament, no depenc de Barcelona; perquè tinc la meva feina als EEUU com a investigador a la Universitat de Princeton”, ha aclarit per deixar clar el posicionament dels partits des que “van prendre la decisió que això [les primàries] era perillós” i van voler aturar-ho.

Juntament amb un altre candidat a les primàries, Adrià Alzina, també han denunciat que es vulgui invisibilitzar la iniciativa des dels grans mitjans públics. Alzina, que havia estat cap de premsa de l’ANC, ha confirmat que els principals mitjans de comunicació ignoren les convocatòries de l’Assemblea quan es tracta de parlar de primàries.