Dijous, 4 de juny de 2020 - Edició 679
La República

[Vídeo] “Fill de puta” i “comepollas”: els insults de Jusapol a Puigdemont davant la Casa de la República

Simpatitzants del sindicat de la policia espanyola ‘Jusapol’ han anat a la Casa de la República de Waterloo per insultar el president de la Generalitat a l’exili, Carles Puigdemont. “Hijo […]

Redacció
Redacció 28/11/2018
Una captura de pantalla del vídeo de 'Voz Populi'

Simpatitzants del sindicat de la policia espanyola ‘Jusapol’ han anat a la Casa de la República de Waterloo per insultar el president de la Generalitat a l’exili, Carles Puigdemont. “Hijo de puta” o “perro asqueroso” són alguns dels improperis que deixen anar aquests individus (amb bandera espanyola inclosa) en un vídeo gravat per ells mateixos i publicat per ‘Voz Pópuli’.

Una de les persones, fins i tot, puja als murs del recinte quan un membre de la seguretat de Puigdemont ha d’intervenir per evitar-ho. És aleshores quan un home amb la samarreta de Jusapol (i que una altra de les persones identifica com policia nacional) l’increpa amb crits de “ni policías sois. No sois nadie” i  “os tendría que dar vergüenza, no tenéis orgullo, ni cojones. Sois dos perros de un asqueroso, que estáis protegiendo a una rata asquerosa. Comepollas, que es lo que sois”.

Relacionats