Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

VÍDEO | ‘Escuela de Todos’ ataca la immersió lingüística juntament amb tripartit espanyolista als carrers de Barcelona

|

- Publicitat -

El tripartit de dretes format per PP, Ciutadans i Vox s’han aliat per fer desaparèixer el català de les aules. Per aquest motiu s’han presentat als carrers de Barcelona juntament amb la plataforma espanyolista ‘Escuela de Todos’ qui ha fet una crida a la mobilització sota el lema “Espanyol, llengua vehicular”, davant del que consideren “persecució del castellà” a les escoles de Catalunya. L’objectiu de la protesta és el compliment integral de la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que exigeix imposar el 25% de castellà a les aules. Una sentència que va desarticular la Generalitat a través d’un decret i una llei. Segons la plataforma ‘Escuela de Todos’ la Generalitat “incompleix sistemàticament la Constitució”

Publicitat

La manifestació ha donat el tret de sortida a les 12:30h del migdia a l’Arc de Triomf cap al passeig de Picasso. La marxa és encapçalada per la presidenta de Ciutadans, Inés Arrimadas, el líder de Vox, Santiago Abascal, i la portaveu del PP al Congreso, Cuca Gamarra, es guiava sota la pancarta ‘S’ha Acabat’.

La plataforma espanyolista -qui ha convocat la manifestació- agrupa una quinzena d’entitats com ‘Asamblea por una Escuela Bilingüe’, ‘Impulso Ciudadano’, ‘S’ha Acabat’ o ‘Societat Civil Catalana’.

Et pot interessar  Aragonès anirà a la manifestació de l'ANC per la Diada
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió