Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

[Vídeo] Enxampat mentint el president d’Andalusia: abans de néixer, ja li deien “feixista” per portar una ‘rojigualda’

El nou president d’Andalusia, el popular Juanma Moreno, no ha trigat gaire a deixar veure la mena de política que volen dur a terme els ultranacionalistes espanyols al sud de […]

Redacció
Redacció 29/01/2019
Juanma Moreno, president de la Junta d'Andalusia / PP

El nou president d’Andalusia, el popular Juanma Moreno, no ha trigat gaire a deixar veure la mena de política que volen dur a terme els ultranacionalistes espanyols al sud de la Península. Una política de victimisme que li hagués començat sortint bé si s’hagués preparat una mica l’entrevista que va fer recentment a ‘El Objetivo’ de La Sexta.

I és que és per unes declaracions que va fer a la periodista Ana Pastor -en un intent d’evitar definir VOX, que l’ha ajudat a arribar al poder, com un partit d’extrema dreta- que l’han enxampat mentint en una anècdota. Segons Moreno, a ell ja li deien “feixista” quan tenia 18 anys per posar una bandera d’Espanya a la seva moto amb motiu de la victòria de l’Estat en l’Eurocopa de futbol. El problema és que Espanya va guanyar aquesta competició el 1964 i Moreno va néixer el 1970.

A continuació, podeu veure el moment publicat per ‘La Pandereta’: