Dijous, 26 de novembre de 2020 - Edició 854
La República

[Vídeo] El potent missatge d’una holandesa manifestant-se el 21-F per demanar que Europa actuï

La radiotelevisió Basca ‘EITB’ ha entrevistat una ciutadana holandesa que avui es manifestava a Catalunya en el marc de la vaga general contra el judici del procés. La Laura ha […]

Redacció
Redacció 21/02/2019
Manifestació per la vaga general del 21-F

La radiotelevisió Basca ‘EITB’ ha entrevistat una ciutadana holandesa que avui es manifestava a Catalunya en el marc de la vaga general contra el judici del procés. La Laura ha llançat un potent missatge als líders europeus per dir-los que això no es tracta de democràcia sinó de “drets fonamentals a la Unió Europea”.

“Tothom té el dret de dir i opinar el que vulgui i, A Espanya, veiem gent normal, polítics pacífics, que estan empresonats. A mi em sembla una vergonya i el que em fa mal és que els polítics europeus no diuen res”, ha dit. En aquest sentit, ha explicat que ha impulsat una “petició per tal que el Parlament holandès faci tot el possible per la llibertat dels presos polítics”. “Espero que tothom signi la petició perquè la ciutadania pugui fer un canvi, perquè això no és acceptable en una Europa del 2019”, ha conclòs.

Relacionats