Dimecres, 6 de juliol de 2022 - Edició 1441
La República

[Vídeo] El missatge de germanor d’Otegi des de la presó de Lledoners

El líder independentista basc, Arnaldo Otegi, que ha estat empresonat diferents vegades per l’Estat espanyol i que fins i tot va iniciar una vaga de fam a presó, ha visitat […]

Gerard Sesé 10/09/2018
Arnaldo Otegi, en una imatge d'arxiu

El líder independentista basc, Arnaldo Otegi, que ha estat empresonat diferents vegades per l’Estat espanyol i que fins i tot va iniciar una vaga de fam a presó, ha visitat avui els presos polítics a Lledoners.

Abans d’entrar a la presó a visitar els Jordis, Rull, Turull, Romeva, Junqueras i Forn, el líder de l’esquerra abertzale ha volgut explicar que EH-Bildu està amb Catalunya a la vigília de la Diada. També ha tingut paraules per a les dues preses polítiques, Frocadell i Bassa i pels exiliats.

Otegi ha recordat que també encara hi ha presos polítics i exiliats bascos i ha ofert un discurs de fraternitat i germanor entre els pobles catalans i euskalduns: “Trasllado la nostra solidaritat en termes humans i polítics, bascos i catalans hem compartit molt i coincidim en voler construir societats millors. Sobiranes i independents. Com va dir el lehendakari Aguirre, sempre amb Catalunya”.