Edició 1780

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 10 de juny del 2023
Edició 1780

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 10 de juny del 2023

[Vídeo] El lapsus de Laura Borràs que ha fet petar de riure tot el Parlament: “Esquerra Repel·lent”

|

- Publicitat -

Per si les picabaralles independentistes no estiguessin prou a l’ordre del dia de la política catalana, Laura Borràs ha embolicat innocentment la troca durant el ple del Parlament d’aquest dijous.

Publicitat

Davant del torn de paraula del diputat republicà, José Rodríguez, per fer una pregunta, la presidenta del Parlament li ha donat pas amb un lapsus que ha fet que molts diputats de l’hemicicle esclatessin a riure. “Pregunta al Govern a respondre oralment en ple sobre la seguretat viària. Formula la pregunta el diputat José Rodríguez, del grup parlamentari d’Esquerra Repel·lent… Republicana”, ha deixat anar la presidenta. Un comentari que semblava que ni el diputat Rodríguez s’acabés de creure, ja que ha trigat una mica a començar la seva intervenció, fruit de la sorpresa i del rebombori que el desafortunat lapsus ha impregnat la cambra.

L’anècdota no ha anat més enllà, almenys durant una estona, i Laura Borràs s’ha tapat la boca amb una mascareta mentre també reia. Més tard, l’unionisme de Ciudadanos ha utilitzat l’expressió per encendre encara més el seu discurs.

Et pot interessar  VÍDEO | El PSC es veu amb "possibilitats de tenir la presidència del Parlament" i presentarà candidatura pròpia
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió