Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

[VÍDEO] El govern del PSOE portarà a la Fiscalia la piulada del PP

Carmen Calvo vol saber si publicar i difondre la piulada és un delicte

|

- Publicitat -
La vicepresidenta del govern espanyol, Carmen Calvo, ha demanat a la ministra de Justícia que traslladi a la Fiscalia General de l’Estat el tuit publicat aquest matí en el compte oficial del PP amb un vídeo suposadament humorístic en què un nen demanava que els Reis Mags s’enduguessin Pedro Sánchez com havien fet amb Amy Winehouse, Robin Williams i Chiquito de la Calzada, morts els últims anys. Segons fonts de La Moncloa, la Fiscalia haurà d’analitzar si el tuit és constitutiu de delicte i, en cas afirmatiu, procedir penalment contra els autors i els que n’han fet difusió pública. El partit ha eliminat la piulada i l’ha atribuïda a un error, assegurant que la intenció no era “ni ofendre ni desitjar mal a ningú”.

Publicitat

“Estimats Reis Mags: El meu cantant preferit era Amy Winehouse i te la vas emportar. El meu actor preferit era Robin Williams i te’l vas emportar. El meu humorista preferit era Chiquito de la Calzada i també te’l vas emportar. Només t’escric aquesta carta per dir-te que el meu president preferit és…Pedro Sánchez”, recull la carta, que el pare assegura que enviarà a Correus per evitar que “s’extraviï”. El PSOE ha condemnat el vídeo i ha exigit al partit que el retirés.

El vídeo, firmat per Ignacio de la Puerta, es va penjar fa uns dies a Youtube i ja acumula prop de 9.000 visualitzacions. A la part final, s’hi inclou la frase “Que ses majestats els Reis d’Orient compleixin tots els teus desitjos (o quasi tots)”.

Et pot interessar  Feijóo denuncia que l’amnistia és una “indignitat” i un “frau” i defensa que “la llei ha de ser igual per a tots”
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió