Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023
Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023

[Vídeo] Ekaizer se’n fot de la JEC: “El que han fet és un ridícul absolut”

|

- Publicitat -

La Junta Electoral Central ha assegurat aquest dimarts que el 3 de gener va informar l’Eurocambra de la seva decisió d’inhabilitar Oriol Junqueras. En un comunicat, la JEC afirma que després d’acordar “l’anul·lació del mandat de diputat al Parlament Europeu” de Junqueras per complir amb una “pena privativa de llibertat en sentència ferma” es van cursar notificacions a l’Eurocambra. En concret, la JEC diu que va enviar dos correus electrònics “a les direccions facilitades per la institució europea en l’àmbit de la convocatòria electoral dels dies 23 a 26 de maig del 2019” a les 20.48 hores del divendres 3 de gener.

Publicitat

Una actuació que el periodista expert en dret, l’argentí establert a Madrid Ernesto Ekaizer, ha titllat de “ridícul absolut”. Ho ha argumentat en el sentit que el text de la JEC no és ferm i es pot recórrer (com presumiblement es farà ven aviat) al Tribunal Suprem. A més, el periodista recorda que la JEC tampoc va enviar el vot particular dels 6 magistrats que van mostrar-se contraris a la inhabilitació.

Ekaizer ha estat molt insistent: “el president de la JEC ha fet un ridícul total” perquè a més tampoc ha notificat a l’interessat el text, en aquest cas el president Quim Torra.

 

Et pot interessar  Puigdemont i Comín inauguraran l'exposició sobre les contribucions de Catalunya al progrés d’Europa
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió