Edició 2186

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de juliol del 2024
Edició 2186

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de juliol del 2024

VÍDEO | Dos dels personatges més estimats de ‘Plats Bruts’ es retroben 20 anys després

Joel Joan va quedar completament bocabadat amb la recreació del plató de 'Plats Bruts', però es va sorprendre encara més quan un altre dels personatges més estimats de la sèrie va irrompre al pis

|

- Publicitat -

La mítica sèrie ‘Plats Bruts’ s’ha consolidat com una de les comèdies televisives de referència tant a Catalunya com a l’estranger i, 24 anys després de la seva estrena, continua ben present a la memòria col·lectiva dels catalanoparlants que van créixer amb ella. Per aquest motiu, quan dos dels personatges més estimats de la sèrie s’han retrobat per sorpresa més de dues dècades després, les xarxes han embogit.

Publicitat

El retrobament s’ha fet possible en el marc del programa ‘Col·lapse’, que condueix Ricard Ustrell. L’equip del programa va recrear el famós pis del David i el Lopes amb tot luxe de detalls, de manera que pràcticament semblava el plató original, per tal de dur a terme una entrevista amb un dels protagonistes de ‘Plats Bruts’, Joel Joan.

L’actor va quedar completament bocabadat amb la gran feina del programa, però es va sorprendre encara més quan un altre dels personatges més estimats de la sèrie va irrompre al pis. Qui va entrar en escena va ni més ni menys que l’actriu Mercè Comes, encarnant la mítica ‘iaia Asunción’. Comes, ficada totalment de nou en el personatge, va fer petar de riure Joel Joan, que també va tornar ràpidament a encarnar el David Güell.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut