Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

[Vídeo] Denuncien el xou surrealista d’una unionista per fingir una agressió independentista

Quan el grup d'ultres 'Segadors del Maresme' és enxampat traient simbologia en solidaritat amb els presos polítics i exiliats

|

- Publicitat -

L’organització juvenil d’esquerra independentista ‘La Forja’ ha denunciat a les xarxes socials uns fets que han tingut lloc a Sant Pol de Mar aquesta matinada, on un grup d’ultres espanyolistes anomenats ‘Segadors del Maresme’ (a qui atribueixen l’agressió de l’any passat a les persones que defensaven les creus reclamant la llibertat dels presos polítics a la platja de Canet) haurien intentat fingir una agressió per part dels seus militants. “Els militants de ‘La Forja’ marxaven cap a casa, quan de cop es van trobar amb 20 persones encaputxades, amb ganivets i equipats amb escala i coordinats amb walkies, que treien consignes per la llibertat dels presos, fet que els joves van recriminar i evitar”, expliquen a Twitter.

Hauria estat aleshores quan una unionista hauria fingit una agressió per part d’un militant independentista, cridant “no em toquis” sense tenir ningú al costat i mentre gravava amb el mòbil. “Aquí observeu les suposades ‘agressions’ que van denunciar als Mossos. Veritables líders en mentir i en inventar agressions”, han denunciat des del Twitter oficial de  ‘La Forja’.

Publicitat

D’altra banda, des de l’organització d’esquerra independentista també han criticat que “les patrulles clandestines es van abraonar contra la Policia Local mentre aquesta identificava els militants de ‘La Forja’ i la CUP de Sant Pol de Mar”. “Cal la formació necessària per part dels cossos de seguretat per saber com actuen aquestes bandes. La falta de coneixement i la gran ineptitud és vergonyosa, la qual cosa els fa gaudir de total impunitat”, han etzibat.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut