Divendres, 7 d'octubre de 2022 - Edició 1534
La República

[Vídeo] Dante Fachin deixa retratats els partits que aprovaran els Pressupostos Generals

“Mentre diuen que la salut és el primer, aprovaran uns pressupostos amb milers de milions d’euros dirigits a les armes”, ha reblat en una intervenció

Àlex Huguet 13/11/2020

Albano Dante Fachin ha compartit la seva intervenció al programa ‘Tot es mou’ a la xarxa, on ha fet una repassada a tots aquells que aprovaran els pressupostos generals de l’estat, i a la hipocresia dels sectors de la Salut que tan difícils estan posant les coses a milers de treballadors que les estan passant magres pel tancament de sectors com la restauració.

“Si els partits del Govern tenen força per imposar restriccions duríssimes, però després són incapaços d’agafar el PSOE i Podemos pel coll, el 14 de febrer que no em demanin el vot”. Així compartia a Twitter el vídeo de la seva intervenció, on parla de l’impacte econòmic que té i dels problemes de tots aquells que estan deixant de tenir ingressos per culpa de la crisi sanitària. A més, carrega contra els partits que votaran els pressupostos: “Si el primer és la salut, com pot ser que els pressupostos mantinguin intacta una partida que és el ‘programa espacial d’armament’ de 2.342 milions d’euros?”.

“Els mateixos polítics que diuen que la salut és el primer, no poden callar i anar a Madrid a aprovar uns pressupostos que tenen milions d’euros per armes mentre la gent s’està quedant a la ruïna”, ha reblat Fachin.