Dilluns, 27 de setembre de 2021 - Edició 1159
La República

[Vídeo] Contundent missatge de les ‘Guilleries’ als Mossos “que pensen que la Policia Nacional i la Guàrdia Civil són companys”

El col·lectiu de Mossos sobiranistes ‘Guilleries’ s’ha presentat públicament a Twitter publicant un contundent missatge per a la “minoria” d’agents de la policia catalana que “pensen que el Cos Nacional […]

Redacció
Redacció 04/01/2019
Logo del col·lectiu del Cos de Mossos d’Esquadra 'Guilleries'

El col·lectiu de Mossos sobiranistes ‘Guilleries’ s’ha presentat públicament a Twitter publicant un contundent missatge per a la “minoria” d’agents de la policia catalana que “pensen que el Cos Nacional de Policia i la Guàrdia Civil són companys”.

En un vídeo amb imatges de la brutalitat de la policia espanyola l’1-O, es reivindiquen com a “referent del moviment republicà dins del cos de Mossos d’Esquadra” i rebutgen “cap companyonia amb els cossos policials espanyols”. També recorden les paraules de l’aleshores delegat del Gobierno a Catalunya, Enric Millo, defensant l’actuació “modèlica i proporcional” dels cossos i forces de seguretat de l’Estat la jornada del referèndum. “Sempre amb el nostre poble”, conclouen per destacar que estan “al servei de la República catalana”.