Dimarts, 28 de març de 2023 - Edició 1706
La República

VÍDEO | Compromís escenifica amb una bandera espanyola els draps bruts que el PP valencià vol amagar

“Molta bandera i molt poca vergonya” assevera el portaveu de Compromís davant el president de la Diputació d’Alacant

Maria Garcia 03/03/2023

El portaveu de Compromís, Gerard Fullana, ha deixat en ridícul el PP valencià a la Diputació d’Alacant, en mostrar tots els draps bruts el que els populars intenten amagar darrere la bandera espanyola que tant defensen i estimen. Per a fer-ho, Fullana ha mostrat una bandera ‘rojigualda’ que, per la seva “cara B”, fent al·lusió als casos de corrupció del PP, mostra els rostres dels membres del PP valencià amb casos de corrupció coneguts. Així, Fullana els demana que “deixin de parlar de banderes” i que, en canvi, “dignifiquin la política valenciana” abandonant les institucions.

La particular bandera que Fullana ha mostrat a Carlos Mazón, el president de la Diputació d’Alacant i candidat a la Generalitat pel PP, tenia enganxades per darrere fotografies amb els rostres d’Eduardo Zaplana, María José Català, Rafael Blasco, Milagrosa Martínez i del mateix Mazón, tots ells coneguts per diversos casos de corrupció.

Així, el portaveu de Compromís ha recordat que Zaplana fa provocar un frau de 20 milions d’euros amb el cas de les ITV al País Valencià, les quals van ser les més cares de tot l’Estat espanyol durant 9 anys, i que amb el govern actual han tornat a ser públiques i assequibles. També ha recordat la suposada Universitat Internacional de València que va muntar Català amb un cost de 34 milions d’euros, i que posteriorment va vendre a una empresa privada per tan sols 4 milions, “per després entrar a cobrar d’aquesta bandera”. Finalment, s’ha referit al cas IFA, protagonitzat pel mateix Mazón, quan va organitzar un sopar per als 3.000 militants del PP al recinte firal.

“Per davant ens porten mocions per fer onejar la bandera, però per darrere ens prenen el pèl” ha asseverat Fullana, davant un Mazón que no sabia quina cara posar. “Els demanem que deixin de parlar de banderes i que dignifiquin la política valenciana, i molt probablement, això es fa abandonant les institucions, Sr. Mazón”. “Molta bandera i molt poca vergonya”, ha conclòs el portaveu.