Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

VÍDEO | Borràs crida els ciutadans a combatre el “desànim i la desafecció” utilitzant el dret a vot

Turull: "Un vot pot decantar moltes coses per als pròxims quatre anys"

|

- Publicitat -

Pots consultar els resultats de les eleccions municipals de 2015 i 2019 i aquesta nit tots els resultats dels municipis dels Països Catalans 

Publicitat

Dades de participació comparativa en aquest enllaç

La presidenta de Junts per Catalunya, Laura Borràs, ha instat els ciutadans a combatre el “desànim i la desafecció” utilitzant el dret a vot, un dret, ha afegit, que ha costat “tant d’aconseguir”. “Encoratjo tothom que estigui enfadat i que estigui desanimat que justament tingui memòria i vagi a les urnes”, ha afegit després d’acudir al seu col·legi electoral.

Borràs també ha assegurat que espera una alta participació i ha comentat que ha votat perquè “hi hagi un canvi a la ciutat de Barcelona”. “Estem vivint una retallada de drets fonamentals”, ha afegit Borràs, que no ha volgut fer pronòstics i ha restat importància a les enquestes.

Per la seva banda, el secretari general de Junts, Jordi Turull, també ha posat l’accent en la “importància” d’acudir a les urnes. “Un vot pot decantar moltes coses per als pròxims quatre anys a cada un dels pobles”, ha dit.

“És evident que el què ha passat en els darrers temps ha pogut generar desànim, fatiga i molta indignació. Precisament perquè hi ha gent que es dedica a intentar desanimar per després dir que els resultats electorals confirmen que la gent ja no està pel que està, cal combatre el desànim i la desafecció i utilitzar els drets”, ha insistit en declaracions als mitjans després d’acudir al seu col·legi electoral.

Et pot interessar  Més repressió: un independentista a judici per arrencar un cartell del PP a Vic durant la campanya electoral
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió