Diumenge, 29 de novembre de 2020 - Edició 857
La República

[Vídeo] Allau de crítiques a Antena3 per un miserable vídeo on criminalitzen els llaços grocs: “ya nadie piensa en los niños con cáncer”

Allau de crítiques a Antena3 per una peça a la seva secció d’esports en que criminalitzen l’independentisme usant la situació d’infants malalts de càncer. Es tracta d’un vídeo en que […]

Redacció
Redacció 12/09/2018
Imatge de llaços grocs / ACN

Allau de crítiques a Antena3 per una peça a la seva secció d’esports en que criminalitzen l’independentisme usant la situació d’infants malalts de càncer. Es tracta d’un vídeo en que diuen coses com que “l’independentisme va adoptar el llaç groc com a símbol” (tampoc és veritat, perquè és un símbol de solidaritat amb els presos polítics i exiliats i no pas independentista) i per això “ara, quan veiem un llaç groc, ningú pensa en els nens amb càncer i han hagut de deixar d’utilitzar-los”. I, per si això fos poc, assenyalen l’entrenador del ‘Manchester City’, Pep Guardiola, per solidaritzar-se amb els represaliats per l’Estat dient que “utilitza la malaltia per donar suport a la causa independentista”.

 Entre els retrets que han rebut a la xarxa pel miserable muntatge periodístic, destaca el de l’Associació de famílies de nens amb càncer de Castella-la Manxa, que els desmenteixen dient que “no reivindiquem el groc perquè no cal, el nostre color és el daurat i per descomptat que seguim usant els llaços”.

Relacionats