Diumenge, 23 de gener de 2022 - Edició 1277
La República

[VÍDEO] Albiol fa el ploricó en saber que l’oposició ja ha registrat la moció de censura

El 8 de novembre se celebrarà el ple d’investidura de Rubén Guijarro, el socialista que rellevarà la controvertida alcaldia del PP

Agències 22/10/2021
Els portaveus del PSC, Guanyem, ERC, comuns i Junts registren la moció de censura contra Xavier Garcia Albiol, el 22 d'octubre de 2021.

Representants dels cinc grups —PSC, Guanyem, ERC, comuns i Junts— de l’actual oposició de l’Ajuntament de Badalona han registrat aquest divendres la moció de censura contra l’alcalde de la ciutat, Xavier Garcia Albiol, arran de la seva implicació en els Papers de Pandora i la seva negativa a dimitir.

L’entrada al registre s’ha fet pocs minuts després de les dotze del migdia. A l’alcalde dels populars el rellevarà el socialista Rubén Guijarro, que afirma que ara Badalona deixa enrere “una etapa de foscor” i que es treballarà per “recuperar la dignitat”. Després del tràmit al registre, el ple d’investidura queda convocat automàticament d’aquí a deu dies hàbils, el dilluns 8 de novembre a les 12 h.

“Badalona mereix tenir un alcalde a qui vosaltres voteu” i no en mans de “l’odi i el ressentiment del partit socialista i de la CUP”, ha afirmat Albiol en roda de premsa. Així mateix, ha insinuat que es presentarà a les eleccions del maig del 2022.