Edició 1890

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de setembre del 2023
Edició 1890

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de setembre del 2023

Victòria històrica d’ERC

|

- Publicitat -

“Ho hem aconseguit”, aquestes han estat les primeres paraules d’Ernest Maragall com a guanyador de les eleccions a l’Ajuntament de Barcelona. Davant d’una militància eufòrica, el més que probable alcalde de la capital catalana ha reivindicat la figura d’Oriol Junqueras i Joaquim Forn, el qual ha anunciat que visitarà en els pròxims dies a Soto del Real. En aquest sentit, Maragall també ha etzibat un “visca Lluís Salvadó”.

Publicitat

Sense deixar de parlar dels seus rivals, el dirigent republicà ha demanat “respecte” per Ada Colau. “Haurem de parlar amb ella per tractar el retorn dels exiliats i l’alliberament dels presos polítics”. Maragall també ha estes la mà a la CUP, “l’Anna Saliente ha fet una excel·lent campanya”. Respecte dels partits constitucionalistes, ERC s’ha mostrat fraternal amb ells, però a la vegada ha situat com a línies vermelles “la llibertat”.

Aragonès: “Una victòria de país, un resultat per avançar cap a la República”

Pere Aragonès ha reivindicat que la victòria a Barcelona, com també els bons resultats a la resta del territori, “és un resultat per avançar cap a la República”. El vicepresident del Govern ha recordat que els vots “han portat Oriol Junqueras al Parlament Europeu”.

Et pot interessar  Vilagrà demana "més coordinació" als partits independentistes per aconseguir "objectius més ambiciosos" a la negociació
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió