Dijous, 23 de març de 2023 - Edició 1701
La República

Vergés, sobre el permís de maternitat: “La meva filla té dret a gaudir de la companyia de la seva mare”

La consellera de Salut, Alba Vergés, s’ha reincorporat a l’activitat política al capdavant de la conselleria després d’agafar el permís de maternitat el passat mes de novembre per cuidar-se després […]

Marina Almansa 23/01/2019

La consellera de Salut, Alba Vergés, s’ha reincorporat a l’activitat política al capdavant de la conselleria després d’agafar el permís de maternitat el passat mes de novembre per cuidar-se després del part i gaudir de la seva filla Anhel. Vergés ha estat la primera consellera del Govern que ha decidit acollir-se al dret de no treballar durant els quatre mesos de permís i ha estat criticada, en algunes ocasions, per aquest precís motiu.

És per això que, aquest dimecres, en la seva reincorporació al Ple del Parlament, la responsable de Salut ha volgut agrair la feina dels seus companys de Govern i de la conselleria i ha assegurat que “la meva filla Anhel té dret a gaudir de la companyia de la seva mare”. Amb això, la consellera ha pretès replicar a tots aquells qui, en la mateixa Cambra, han qüestionat la seva baixa de maternitat.