Diumenge, 2 d'abril de 2023 - Edició 1711
La República

Vergés celebra que el ple consideri fer el nou CAP del Raval Nord al solar de la Diputació perquè és l’opció “de més consens”

El Govern i la Diputació lideren una solució pel CAP La consellera de Salut, Alba Vergés, ha assegurat aquest divendres que està “molt contenta” que el ple de l’Ajuntament de […]

Agències 29/03/2019
La consellera Alba Vergés escolta les explicacions del cap de psiquiatria del Consorci Hospitalari de Vic durant la visita a la nova àrea de Salut Mental de l’hospital. Pla mig. Imatge del 29 de març de 2019 (Horitzontal).

El Govern i la Diputació lideren una solució pel CAP

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha assegurat aquest divendres que està “molt contenta” que el ple de l’Ajuntament de Barcelona hagi decidit considerar la construcció del nou CAP del Raval Nord al solar que va oferir la Diputació de Barcelona, un espai al costat del MACBA. La consellera ha defensat que és una opció “possible i realista”, cosa que ha quedat palesa per “un ampli consens”.

Per Vergés també és una bona notícia que per decisió de tots els agents –Ajuntament de Barcelona, Diputació i Govern- s’hagin compromès a no fer res a l’espai de la capella de la Misericòrdia mentre el consistori estudia la nova proposta d’ubicació i es valoren tots els detalls.