Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

Van Den Eynde sobre els escrits de la Fiscalia: “El relat de la postveritat ha triomfat”

L'advocat d'Oriol Junqueras qualifica de "vergonyós" el fet que la fiscalia "hagi copiat literalment alguns paràgrafs" de Llarena

|

- Publicitat -

Andreu Van Den Eynde ha assegurat que amb els escrits d’acusació de la fiscalia es demostra com “ha triomfat el relat de la postveritat”. En una entrevista a Rac1, l’advocat d’Oriol Junqueras qualifica de “vergonya professional” el fet que algunes parts escrites pels fiscals “siguin idèntiques” a les formulades en el seu moment pel jutge Pablo Llarena.

Publicitat

En el mateix mitjà; Xavier Melero, representant legal de Quim Forn, ha denunciat la interpretació del delicte de rebel·lió que s’aplica al cas català. “Quan els manifestants van rodejar el Congrés dels Diputats l’any 2012 van haver-hi més policies ferits que l’1 d’octubre i ningú va parlar de rebel·lió aleshores”, ha recordat Melero.

Per la seva banda; Marina Roig, advocada de Jordi Cuixart, ha lamentat que la causa “estigui perseguint coses plenament legals” com és el cas de la mobilització popular. En una intervenció a Catalunya Ràdio, Roig ha insistit que “s’està duent a terme una interpretació del codi penal antidemocràtica”.

Et pot interessar  Nova burla de l'Estat espanyol a les víctimes de l'1-O: afirma que els agents que van lesionar Roger Español no van cometre cap delicte
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió