Edició 1768

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de maig del 2023
Edició 1768

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de maig del 2023

Valents reclama que els comerços obrin per Sant Jordi i culpa Colau, PSC i ERC: “Són una colla d’incompetents”

Parera veu amb bons ulls que es canviï el 23 d'abril per l'1 de novembre: "Seria el desenllaç menys dolent"

|

- Publicitat -

La candidata de Valents a l’alcaldia de Barcelona, Eva Parera, ha reclamat que els comerços puguin obrir per Sant Jordi i ha culpat de la situació l’alcaldessa, Ada Colau, PSC i ERC: “Són una colla d’incompetents”.

Publicitat

Parera critica “la ineptitud i la desídia” d’ajuntament i Generalitat per no adonar-se que el 23 d’abril cau enguany en diumenge per així incloure’l en un dels deu festius que els centres comercials, grans superfícies i negocis de més de 300m2 poden aixecar la persiana a Barcelona.

“Que ningú ho advertís demostra per qui estem governats”, ha lamentat la presidenta de Valents, que veuria amb bons ulls que els comerciants poguessin obrir el 23 d’abril a canvi del festiu de l’1 de novembre: “Seria el desenllaç menys dolent”.

Per tot plegat, Parera exigeix a ambdues administracions “que solucionin d’una vegada el problema que han creat” i així els negocis puguin obrir i fer calaix per Sant Jordi. El 28 de març passat, les entitats comercials no van arribar a un acord amb el consistori per aixecar les persianes.

Et pot interessar  Junts recrimina a Colau i Collboni la seva "inhibició" en les ocupacions de la Bonanova
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió