Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

València és la millor ciutat del món per viure-hi, segons Forbes

|

- Publicitat -

La revista Forbes ha publicat un article titulat  “Les 20 millors ciutats del món per viure-hi”, en el qual hi recull l’índex elaborat per Internations, la comunitat d’expatriats més gran del món. El seu Expat Citi Ranking 2022 és un informe sobre els millors i els pitjors llocs per viure-hi.  Es tracta d’un document adreçat a persones que van a viure fora dels seus països d’origen, normalment professionals ben situats econòmicament que poden treballar a distància.

Forbes descriu la capital del País Valencià com una ciutat de 2.000 anys d’antiguitat “a la confluència del riu Túria i del Mar Mediterrani”. En destaquen “les seves boniques platges, l’animada escena gastronòmica i la rica cultura”.

Publicitat

InterNations va considerar València com la ciutat amb millor qualitat de vida gràcies a “un transport públic assequible, les oportunitats per practicar esports recreatius i la seguretat”. Uns altres factors que es van destacar van ser “la facilitat per instal·lar-s’hi” i una vida social oberta.


A la classificació de les 20 millors ciutats del món, també hi apareix la ciutat de Barcelona en el catorzè lloc.

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha fet un fil a Twitter per celebrar-ho i explicar-ne els motius:

 

Et pot interessar  Plataforma per la Llengua inicia converses amb grups del Congrés per recórrer la proposta educativa del País Valencià
Publicitat

Opinió

Minut a Minut