Edició 1890

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de setembre del 2023
Edició 1890

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de setembre del 2023

Uns 50 familiars fan una ofrena floral al mosaic de Miró a la Rambla

En un homenatge en el qual els han seguit darrere Colau, Torra, Roger Torrent, i Cunillera

|

- Publicitat -

Uns 50 familiars de víctimes de l’atemptat del 17 d’agost de l’any passat a Barcelona han fet aquest divendres una ofrena floral al mosaic de Miró a la Rambla, en un homenatge en el qual els han seguit darrere l’alcaldessa, Ada Colau; el president de la Generalitat, Quim Torra; el del Parlament, Roger Torrent, i la delegada del Govern central a Catalunya, Teresa Cunillera, entre altres autoritats.

Publicitat

Els familiars han encapçalat la marxa, que ha partit de l’Ajuntament i ha arribat fins a la Rambla pel carrer Ferran, i a les 10 han dipositat rams de flors en grans tests col·locats damunt del mosaic, dels mateixos colors que els del dibuix de Miró.

Aquests familiars, emocionats, han fet l’ofrena en silenci, trencat a l’inici amb un llarg aplaudiment dels ciutadans assistents, i han col·locat flors de diferents tipus als tests, en els quals després les autoritats també han posat flors.

Cossos policials i sanitaris

La marxa de familiars i autoritats ha anat precedida d’una de representants de cossos policials i de serveis sanitaris i d’emergències, que han esperat al fet que es dugués a terme l’ofrena a un costat del passeig.

Agents de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’Esquadra amb uniformes de gala s’han col·locat a banda i banda de la Rambla, que ha estat tancada amb tanques al voltant del mosaic, en les quals desenes de ciutadans s’han congregat a l’espera de l’ofrena; alguns, portaven les seves flors.

L’ofrena floral s’ha fet en el punt on es va aturar la furgoneta de l’atac de la Rambla, punt en el qual aquest dijous ja es van dipositar flors, que s’han apartat per fer l’ofrena.

Et pot interessar  El polèmic The District descarta ara marxar de Barcelona però reclama "més contundència" policial contra les protestes
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió