Dilluns, 10 d'agost de 2020 - Edició 746
La República

Unes 300 persones es concentren a Escalarre en la primera acció reivindicativa per la marxa del Doctor Music Festival

Unes 300 persones s’han concentrat als prats de Santa Maria d’Escalarre (Pallars Sobirà) en la primera acció reivindicativa per la marxa del Doctor Music Festival després de l’informe negatiu que […]

Avatar
Agències 30/03/2019
Imatge pla sencer dels alcaldes del Pallars Sobirà (sota l'escenari) i de Ramon Villuendas, portaveu de Salvem Doctor Music llegint el manifest en l'acte de protesta per la marxa del Doctor Music Festival. El 30 de març de 2019. (Horitzontal)

Unes 300 persones s’han concentrat als prats de Santa Maria d’Escalarre (Pallars Sobirà) en la primera acció reivindicativa per la marxa del Doctor Music Festival després de l’informe negatiu que l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha emès en relació a la celebració del festival en aquest territori. L’acció s’ha iniciat amb una caravana de vehicles que ha sortit de Tremp (Pallars Jussà), des d’on s’ha sumat prop d’una cinquantena de turismes provinents d’altres municipis de l’entorn. El portaveu de la plataforma Salvem Doctor Music, Ramon Villuendas, ha assegurat que estan disposats a arribar “on calgui” perquè hi hagi “un canvi de lleis” que s’ajusti al territori.

Villuendas també ha subratllat que es mereixen que els deixin “guanyar-se la vida” com la resta de ciutadans de Catalunya. L’acció protesta, de la qual també han participat alcaldes del Pallars Sobirà, ha acabat amb el concert de tres formacions musicals del territori.

Relacionats