Divendres, 23 d'abril de 2021 - Edició 1002
La República

Una de les grans fortunes catalanes insisteix en la celebració d’un referèndum per decidir el futur del país

El president de la companyia farmacèutica Grifols, Víctor Grífols, ha demanat que es pugui celebrar a Catalunya un “referèndum correcte” i se n’acati el resultat. “Jo segueixo sent ‘referendumtista’”, ha […]

Avatar
Agències 06/11/2018
Una noia introduint el vot a l'urna, al CCCB, l'1-O

El president de la companyia farmacèutica Grifols, Víctor Grífols, ha demanat que es pugui celebrar a Catalunya un “referèndum correcte” i se n’acati el resultat. “Jo segueixo sent ‘referendumtista'”, ha afirmat Grífols, que l’abril del 2014 va demanar a l’aleshores president de la Generalitat, Artur Mas, que tirés endavant amb la consulta del 9-N. “No s’arronsi”, va dir-li en un acte públic.

El president de l’única empresa de l’Ibex 35 que ha mantingut la seu a Catalunya (sense veure’s afectada per les pressions de la monarquia espanyola, a les quals va cedir ‘CaixaBank’ o ‘Banc Sabadell’) ha defensat la normalitat de fer un referèndum, tal com s’acaba de fer a Nova Caledònia, que ha votat en contra d’independitzar-se de França. “Si surt que no, és que no, si surt que sí, és que sí. Un cop tinguem un referèndum, acataré el que surti”, ha subratllat en una entrevista a Catalunya Ràdio.