Edició 1888

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 26 de setembre del 2023
Edició 1888

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 26 de setembre del 2023

Una associació de famílies demana el tancament temporal de les escoles a Catalunya

|

- Publicitat -

L’associació Famílies per a la Revolta Educativa ha demanat “el tancament temporal dels centres educatius per tallar la transmissió comunitària” de la Covid-19 a Catalunya. En un comunicat aquest diumenge, ha criticat la “falta de planificació i abandonament total del professorat i de les famílies”, així com la improvisació constant davant una situació gravíssima, en les seves paraules.

Publicitat

Per això, Famílies per a la Revolta ha instat la comunitat educativa a fer un atur temporal que serveixi com a mesura de protecció davant del que considera la irresponsabilitat del Govern i, per tant, a procedir a “una retirada massiva dels infants dels centres”. També ha exigit recursos per dotar als centres de mesures de seguretat i material de suport a la tasca docent, a més d’una planificació “responsable, que permeti limitar l’estada d’infància i docència als centres”.

L’associació també ha demanat que aquesta planificació compti amb “el màxim protagonisme i la participació del conjunt de la docència i de les famílies” i que tingui en compte les necessitats especials de totes les parts.

VAGA
D’altra banda, Famílies per a la Revolta Educativa ha fet una crida a la mobilització dels professionals del sector i a fer una “vaga unitària” liderada pels sindicats. Per últim, ha afirmat que només acceptarà l’activitat presencial “quan sigui epidemiològicament lliure de risc i s’hagi dotat als centres de les mesures de seguretat, personal i eines suficients”.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió