Edició 2181

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 15 de juliol del 2024
Edició 2181

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 15 de juliol del 2024

Una ‘app’ catalana de viatges bat tots els rècords i se situa entre les més descarregades

|

- Publicitat -

Una aplicació de viatges feta per un desenvolupador català ha batut tots els rècords i, en qüestió d’hores, s’ha situat d’entre les més descarregades dins la seva categoria a l’App Store, la botiga d’aplicacions per a iOs, i a la Play Store, la d’Android. La iniciativa  sorgeix del que popularment s’anomena “la màgia de Twitter”, arran de la petició d’un usuari.

Publicitat

L’aplicació en qüestió s’anomena Municipis Visitats Catalunya, i serveix per a marcar i fer un recompte de tots els pobles i ciutats visitats arreu de Catalunya, igual que la popular aplicació ‘Been’. La interfície és molt senzilla, i mostra un mapa de Catalunya dividida segons els seus municipis, els quals poden marcar-se com a visitats directament des del mapa, o bé cercant el seu nom a la barra de cerca. El comptador s’actualitza segons es van sumant municipis visitats, i també exposa el percentatge total del territori visitat. 

La història d’aquesta aplicació sorgeix a partir de Twitter, on un usuari va suggerir que algun programador desenvolupés una aplicació semblant a ‘Been’, que permet fer recompte de tots els països visitats, centrada únicament en Catalunya. El desenvolupador català Pol Fernández (@polfmarti), un programador web de 27 anys resident a Barcelona, va topar-se amb el missatge i va posar-se a treballar. En qüestió d’hores va anunciar la creació de l’aplicació, que primer només estava disponible a l”App Store’, i aquesta ràpidament va rebre una allau de descàrregues.

L”app’ pot descarregar-se gratuïtament tant a l’App Store d’Apple com a la botiga d’aplicacions dels telèfons amb sistema Android, Google Play; tanmateix, se suggereix la visualització d’un anunci per tal de permetre que l’aplicació continuï sent gratuïta.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut