Dimecres, 29 de març de 2023 - Edició 1707
La República

Un reporter d’OkDiario “s’equivoca” i assegura que l’ANC dona suport als atemptats

El periodista gironí Joan Guirado estava cobrint els actes d’homenatge a les víctimes dels atemptats del 17-A de l’any passat pel diari ultranacionalista espanyol OkDiario. Des de la seva localització […]

Redacció 17/08/2018

El periodista gironí Joan Guirado estava cobrint els actes d’homenatge a les víctimes dels atemptats del 17-A de l’any passat pel diari ultranacionalista espanyol OkDiario.

Des de la seva localització de premsa anava fent piulades. Una d’elles ha estat un error garrafal o una errada malintencionada. La qüestió és que Guiardo ha assegurat que l’ANC estava repartint pancartes “a favor dels atemptats i dels presos polítics”.

El tuit ha estat en castellà i ha adjuntat una fotografia d’una de les pancartes retirades pels Mossos. Davant l’allau de crítiques, Guiardo, al més pur estil OkDiario, ha esborrat el tuit. Minuts després es disculpava i explicava el perquè del seu error. Curiosament, però, ho feia en català, quan la majoria de lectors del seu diari són castellanoparlants esmenant, així, l’error a mitges.

Joan Girado, OkDiario

Joan Girado, OkDiario