Edició 2042

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 27 de febrer del 2024
Edició 2042

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 27 de febrer del 2024

Un important càrrec del PP incompleix els estatuts del seu propi partit

|

- Publicitat -

La diputada popular al CongresoAna Beltrán, juga a una altra lliga en matèria de draps bruts. Segons informa el diari El PluralBeltrán compagina el seu càrrec de diputada al Congreso amb la de ser presidenta de la formació blava a Navarra, i per tant, se salta els estatuts del seu propi partit.

En concret, la normativa dels populars dicta que “la condició de diputat al Congreso és incompatible amb els càrrecs de president o Secretari General Insular, Provincial o autonòmic del Partit i amb els d’Alcalde de municipis superiors a 20.000 habitants, o President de Diputació Provincial”. És a dir, que Beltrán només podria exercir de diputada autonòmica o senadora, però mai de diputada al Congreso. Per acabar-ho d’adobar, el digital també recorda que la mateixa Beltrán va enviar una carta als presidents i secretaris generals provincials manant complir els estatuts del partit que ella mateixa incompleix.

Et pot interessar  Bolaños creu que Feijóo només ha reconegut "la punta de l'iceberg del que va oferir a Junts" i ha de demanar "perdó"
Publicitat

Opinió

Més llegides

Minut a Minut