Dimarts, 24 de novembre de 2020 - Edició 852
La República

Un grup de punk asturià cola un gol a ‘El Mundo’ per evidenciar la seva obsessió contra Catalunya

Qualsevol cosa val per carregar contra Catalunya. Això devien pensar els periodistes de ‘El Mundo’ quan van publicar un article titulat ‘Las Patrioqueens: la nueva tribu urbana catalana que rompe los […]

Redacció
Redacció 22/11/2018
The Black Panthys/ Twitter @VientuNordes

Qualsevol cosa val per carregar contra Catalunya. Això devien pensar els periodistes de ‘El Mundo’ quan van publicar un article titulat ‘Las Patrioqueens: la nueva tribu urbana catalana que rompe los dogmas de la derecha”. Es tracta d’una notícia on presenten un grup de persones que -segons apunten- s’autodefineixen com “transsexuals, patriotes i antiindependentistes”; cosa que, segons ‘El Mundo’, “no dista dels ‘patriotes espanyols’ de tota la vida”.

“Se senten espanyols fins a la medul·la i el seu objectiu és lluitar contra l’independentisme català des de la dreta de VOX o España 2000”, escriuen al diari unionista, on també asseguren que el grup defensarà la unitat d’Espanya com una mena de “Taronja mecànica, rojigualda i trans”. “Costa trobar-los, però estan arribant fort”, afirmen.

Potser costa trobar-los, sí, però perquè no són reals: són un grup asturià de punk, ‘The Black Panthys’, que fa una paròdia de l’ultranacionalisme espanyol (amb dibuixos de ‘Piolín’ a les banderes espanyoles o esvàstiques en braçalets de la bandera LGTBI) i que li ha colat un gol al diari de Francisco Rosell per demostrar fins a on està disposada a arribar la caverna quan es tracta del seu odi a Catalunya.

>

Relacionats