Diumenge, 20 de setembre de 2020 - Edició 787
La República

Un fundador de Terra Lliure crida a ‘fer un Tortosa’ al Gobierno pel 21-D

L’històric activista independentista i fundador de Terra Lliure, Frederic Bentanachs i Chalaux, ha explicat a la xarxa què creu que ha de fer el republicanisme el 21-D. Amb motiu de la […]

Redacció
Redacció 17/12/2018
Fredi Bentanachs

L’històric activista independentista i fundador de Terra Lliure, Frederic Bentanachs i Chalaux, ha explicat a la xarxa què creu que ha de fer el republicanisme el 21-D. Amb motiu de la celebració del Consell de Ministres espanyol a Barcelona hi ha previstes diverses accions de protesta, però Bentanachs ha dit a Twitter que creu que és necessari “deixar buida la Llotja i el Passeig de Colom”, on es reunirà l’executiu de Pedro Sánchez.

“Els del règim del 78, abandonats”, ha afegit per cridar a ignorar-los o, com popularment es coneix aquesta estratègia, ‘fer un Tortosa’ al Gobierno.  Segons ha pogut saber La República, la manipulació que va fer la caverna mediàtica espanyolista del seu darrer vídeo -on explica com creu que han de ser les pròximes manifestacions independentistes- l’haurien posat en el punt de mira de la justícia espanyola.

Amb tot, anima a “consolidar la República el 21-D, perquè el poble ho exigeix” omplint artèries importants de Barcelona com “la Diagonal i les Rondes”. “Prou porucs”, ha dit per cridar a respondre “la provocació del Gobierno i els piolins” ignorant Pedro Sánchez i els seus.

Relacionats