Edició 2185

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de juliol del 2024
Edició 2185

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de juliol del 2024

El centre de Palma es veu col·lapsat per un esvoranc de 8 metres provocat per les fortes pluges

|

- Publicitat -

El centre de la ciutat de Palma, a Mallorca, s’ha vist col·lapsat el matí d’aquest dimarts, 28 de febrer, després que el temporal de fortes pluges que ha afectat l’illa hagi provocat un esvoranc de 8 metres de profunditat en una de les principals vies de la ciutat. També s’ha produït un segon esvoranc al Passeig Marítim.

Publicitat

El primer esvoranc, de 8 metres de profunditat, s’ha produït a l’avinguda del Comte de Sallent en direcció a la plaça d’Espanya. L’esvoranc ocupa la vorera central i tres carrils de circulació, motiu pel qual la Policia Local ha tallat la circulació en aquesta via, permetent-la en un sol carril únicament pel transport públic, mentre els operaris d’EMAYA Palma treballen per arreglar el desperfecte provocat per les pluges. La circulació s’ha desviat cap al túnel de General Riera i Antoni Marquès.

D’altra banda, el segon esvoranc s’ha produït a l’avinguda Gabriel Roca, en ple Passeig Marítim, a l’alçada de la discoteca de Pachá. La Policia Local ha desviat el trànsit cap a Porto Pi.

L’alcalde de Palma, José Hila, s’ha desplaçat fins al lloc dels incidents per valorar-los personalment, juntament amb la regidora d’Infraestructures i Accessibilitat, Angélica Pastor, i el president d’EMAYA, Ramon Perpinyà. El batlle ha explicat que la màxima prioritat és la seguretat dels ciutadans, i que després “ja es procedirà a tapar” els esvorancs, una tasca que pot comportar “dos o tres dies”, tot i que si la zona afectada resulta ser més gran “seran necessaris alguns dies més”, segons ha recollit Última Hora.

Cap dels esvorancs ha provocat ferits o incidències més enllà del desperfecte i de l’afectació al trànsit.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut