Dimecres, 1 d'Abril de 2020 - Edició 615
La República

Un famós monologuista esclata contra Colau: “Per què no poses a la venda tota Barcelona?”

Toni Moog fa un repàs als teatres que han tancat a Barcelona sota el mandat dels comuns

Gerard Sesé
Gerard Sesé 21/02/2020

El monologuista irreverent Toni Moog, caracteritzat per explotar al màxim la guerra de sexes per als seus xous, ha carregat contra Ada Colau a les xarxes socials. L’humorista ha fet una piulada on recorda tots els teatres que han hagut de tancar o canviar la seva ubicació per la mala gestió urbanística a la ciutat comtal.

Unes responsabilitats que Colau quan feia campanya per accedir al consistori atribuïa directament a la gestió de l’Ajuntament de Barcelona i que ara que hi governa en culpa l’Estat i la Generalitat. Tot molt coherent.

Sigui com sigui, els preus de lloguer a Barcelona s’han disparat durant la legislatura de Colau i Moog li ha recordat com el teatre Club Capitol tanca per no poder afrontar la pujada de preu del lloguer, així com la Sala Apolo i el canvi d’ubicació de la Sala Beckett. Amb una recopilació de totes les notícies li ha etzibat: “Per què no poses a la venda tota Barcelona?”. Fins i tot, Gabriel Rufián ha compartit la publicació del monologuista, que havia fet temporades senceres al Club Capitol, un teatre que diu adéu i empetiteix l’oferta d’oci cultural de la ciutat.

Relacionats