Edició 1883

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 21 de setembre del 2023
Edició 1883

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 21 de setembre del 2023

Un director dels Mossos amb Puigdemont, número tres del PSC per Barcelona

Albert Batlle ha estat proposat per a formar part de la candidatura per Ramon Espadaler, representant d'Units per avançar

|

- Publicitat -

Un exdirector dels Mossos d’Esquadra, Albert Batlle, serà el número tres del PSC per Barcelona. Així ho ha anunciat, aquest dilluns en roda de premsa, el candidat socialista a l’alcaldia, Jaume Collboni, que ha explicat que han decidit “confiar el civisme i la seguretat” a les “millors mans”. Collboni ha subratllat que Batlle va ser regidor de Barcelona 20 anys en governs socialistes i que ha tingut diverses responsabilitats en l’àmbit de la seguretat, entre elles, ser director dels Mossos d’Esquadra entre 2014 (va ser fitxat per Artur Mas) i 2017, durant l’etapa Puigdemont. També va ser secretari de Serveis Penitenciaris, Rehabilitació i Justícia Juvenil (2003-2011) i director adjunt de l’Oficina Antifrau.

Publicitat

Collboni ha explicat que ha decidit proposar com a número tres de la seva candidatura a Albert Batlle a petició de Ramon Espadaler, com a representant d’Units per avançar, formació a la qual s’ha afiliat darrerament l’exdirector dels Mossos. I és que el PSC té un acord a nivell nacional amb els hereus d’Unió que repetiran per la ciutat de Barcelona.

Per la seva banda, Batlle s’ha mostrat molt satisfet de participar en un projecte -segons ell- “transversal, progressista i catalanista” i ha afirmat que la seguretat “ha de ser una prioritat per a l’administració”. Amb aquesta incorporació, Collboni vol situar la seguretat com un dels eixos principals de la campanya i ha promès 1.000 nous agents de la Guàrdia Urbana per reforçar “la prevenció i la proximitat”.

Et pot interessar  El Parlament demana la dimissió de Rubiales i Soteras per les seves "actituds masclistes"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió