Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

Un amic de les tortures al capdavant dels Mossos

Marlaska dictarà una ordre les properes hores amb mesures de coordinació de cossos policials i de control de mobilitat

Redacció
Redacció 14/03/2020
Fernando Grande - Marlaska, ministre d'Interior / Gobierno

El ministre es reunirà el diumenge al matí amb policia per aplicar el decret de declaració d’estat d’alerta, el covid-155

El ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, dictarà una ordre en les properes hores on s’inclourà els mecanismes de coordinació dels cossos policials estatals, autonòmics i locals. També s’hi establirà els criteris per aplicar les mesures de control de la mobilitat, per al suport al treball del personal sanitari, garantir el subministrament de productes sanitaris, alimentaris i de primera necessitat i per garantir el funcionament de les infraestructures crítiques, entre altres. D’altra banda, el diumenge al matí té previst reunir-se amb cossos policials per aplicar les mesures del decret que declara l’estat d’alarma.

Aquest vespre Marlaska també s’ha reunit amb el seu equip directiu, format pel secretar d’Estat de Seguretat, la subsecretària del ministeri, els directors generals de policia i Guàrdia Civil, els directors adjunts operatius dels dos cossos, el secretari general tècnic, entre altres.