Diumenge, 20 de juny de 2021 - Edició 1059
La República

Un alcalde de la CUP es carrega les mentides de l’expresident de SCC

L’expresident de Societat Civil Catalana, Josep Ramon Bosch, ha quedat retratat a Twitter: tothom ha pogut comprovar com difamava amb mentides l’alcalde cupaire del petit municipi de Viladamat, Robert Sabater. L’unionista […]

Redacció
Redacció 15/08/2018
Josep Ramon Bosch, president de SCC, en una imatge d'arxiu

L’expresident de Societat Civil Catalana, Josep Ramon Bosch, ha quedat retratat a Twitter: tothom ha pogut comprovar com difamava amb mentides l’alcalde cupaire del petit municipi de Viladamat, Robert Sabater. L’unionista assegurava ahir a la xarxa que el batlle era fill de l’exalcalde Salvador Sabater -de Convergència i Unió i “de rancio abolengo franquista”, segons ell-  i escriure malament el nom de la localitat no ha estat l’únic error que ha comès.

Sabater ha deixat clar que el seu pare es diu Jaume, és masover i només va treure el cap en el món de la política fa anys per formar part d’una llista municipal sense cap lligam amb CDC. Segons ha explicat al diari ‘El Món’, té parentiu amb Salvador Sabater (però no es tracta del seu pare) i, després de la Guerra Civil Espanyola, els seus avis van passar per un camp de concentració. És per això que ha volgut rebatre les falses acusacions de Bosch.

Queda clar, doncs, que l’expresident de SCC va voler provar sort difonent mentides sense fer abans cap mena de comprovació. Després de la polèmica, no ha rectificat la publicació que -al seu torn- ha estat retuitada per usuaris com la Fundación José Antonio Primo de Rivera.