Edició 1951

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 28 de novembre del 2023
Edició 1951

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 28 de novembre del 2023

Turull reclama “una reunió de la direcció estratègica de l’independentisme”, després de l’èxit rotund de l’11-S

|

- Publicitat -

Després de l’èxit de la Diada celebrada aquest diumenge, amb 700.000 participants segons l’organització; el secretari general de Junts, Jordi Turull, ha tornat a exigir la reunió d’un “espai de direcció estratègica” de l’independentisme com a condició per no sortir del Govern.

Publicitat

Turull ha afirmat que “aquests dies la interlocució ha estat pels mitjans i això no és bo. Hem de tornar a oferir un horitzó als ciutadans”. S’ha expressat així qui va ser conseller de Presidència durant el Govern de Carles Puigdemont en una entrevista aquest dilluns a ‘El Món a RAC1’.

Turull té esperances en teixir acords i explica que s’aniran veient amb ERC, “per veure si, d’aquí al Debat de Política General, ens posem d’acord en el que veiem diferent”. Així, esperançat, considera que “abans de donar un cop de porta” a ERC, Junts ha d’intentar “solucionar” les diferències amb el seu soci de govern. “Hem de prendre molt bona nota del clam al carrer. En comptes de recrear-nos en retrets, centrar-nos en solucions”, ha remarcat.

Et pot interessar  Junts encara la recta final de la negociació amb el PSOE per a la investidura en el més estricte silenci
Publicitat

Més notícies

Opinió