Dijous, 23 de març de 2023 - Edició 1701
La República

Turull posa llenya al foc en la polèmica de la residència de Santa Coloma de Gramenet: “Traspassa tots els límits”

El secretari general també lamenta que Aragonès no s’hagi reunit amb caps d’estat durant la gira per l’Amèrica Llatina, perquè “empetiteix la institució” i ofereix una imatge de “resignació”

Redacció 18/03/2023
El secretari general de Junts, Jordi Turull, durant la intervenció a la convenció municipalista de la Vegueria del Camp de Tarragona de Junts Data de publicació: dissabte 18 de març del 2023, 13:13 Localització: Montblanc Autor: Ariadna Escoda

El secretari general de Junts, Jordi Turull, ha posat més llenya al foc en la polèmica que esquitza el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, i l’alcaldable d’ERC a Santa Coloma de Gramenet, Gabriel Rufián. La setmana passada, Rufián va anunciar que si el seu partit guanyava les eleccions municipals, la Generalitat engegaria els tràmits per construir una nova residència de gent gran a la ciutat. Unes declaracions que no van ser gens ben rebudes entre l’oposició, que assegura que ERC fa xantatge i demana també la compareixença de Campuzano per tal d’esclarir els fets, malgrat que ambdós han tret ferro a l’assumpte assegurant que la Generalitat construeix residències “governi qui governi”.

Turull ha assegurat que la polèmica “traspassa tots els límits de la dignitat política i del sentit democràtic de les institucions”. A la vegada, el secretari general ha lamentat que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, no s’hagi reunit amb caps d’estat a la gira per l’Amèrica Llatina, una situació que a ulls seus “empetiteix la institució” i ofereix una imatge de “resignació” tant a “dins com a fora”.