Diumenge, 28 de novembre de 2021 - Edició 1221
La República

Tsunami Democràtic: “Prepareu-vos per a un 11-S de tres dies”

“Demaneu-vos festa a la feina i estigueu disposats a cobrir tot el territori”

Redacció
Redacció 08/11/2019
Cartells de 'Sit and talk' entre els manifestants asseguts davant la Delegació del govern espanyol, convocats per Tsunami Democràtic

Tsunami democràtic ha emès el comunicat que adjuntem, de 5 punts, per a la jornada de reflexió (demà, dia 9) i per als tres posteriors dies a les eleccions (dies 11, 12 i 13).

En el primer punt, anuncia centenars d’accions a més de 300 municipis per a la jornada de reflexió. Serà, a més d’una jornada de protesta, el moment de provar l’app per als altres tres dies.

En el punt segon insta als participants a descarregar-se l’app i assegura que el QR que cal per activar-la “es trobarà” durant les activitats de dissabte.

Els punts tercer i quart són per a explicar el què seran els dies 11, 12 i 13, “l’acció més ambiciosa proposada per TD fins ara”. Literalment diu “Preparem-nos per a un 11-S de tres dies” i suggereix que la gent demani festa a la feina al menys un dels tres dies i que estigui disposada a desplaçar-se pel territori portant roba d’abrigar, queviures, sac de dormir…)

I el punt cinquè insisteix en què, a partir de dissabte, Tsunami ho vehicularà tot a través de l’app, Telegram, Twitter i Instagram.