Dissabte, 19 de setembre de 2020 - Edició 786
La República

Tsunami demana als aficionats amb entrada al Barça-Madrid que confirmin assistència a la seva protesta

“El moment polític, judicial i repressiu és excepcional”, han dit en un comunicat

Avatar
Agències 29/11/2019
Cartells de 'Sit and talk' entre els manifestants asseguts davant la Delegació del govern espanyol, convocats per Tsunami Democràtic

Tsunami Democràtic ha demanat aquest divendres als abonats del FC Barcelona i aficionats amb entrada per al Barça-Madrid del 18 de desembre que enviïn un missatge per l’aplicació de l’organització per confirmar-ne assistència a la protesta que han convocat el mateix dia.

En un comunicat, han dit que són conscients de la transcendència que el partit té per l’afició, i han afegit: “Amb tot, el moment polític, judicial i repressiu és excepcional”.

El text incideix que cal “asseure’s i parlar sobre llibertat, drets fonamentals i l’autodeterminació de Catalunya”. “El 18, el clàssic ho jugarem tots”, acaba el comunicat, que considera que no hi ha plenitud de drets fonamentals i que sense l’exercici de l’autodeterminació no hi haurà normalitat.

El partit Barça-Madrid estava programat pel 26 d’octubre, dotze dies després de la publicació de la sentència de l’1-O, i es va ajornar davant la convocatòria de protesta de Tsunami i altres mobilitzacions a Barcelona.

Relacionats