Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

Transfòbia a Ciudadanos

Una exregidora de Ciudadanos a Hellín, una població de Múrcia, ha denunciat que el partit d’Albert Rivera l’ha apartat de les llistes de les eleccions municipals del 26 de maig […]

Redacció
Redacció 02/04/2019

Una exregidora de Ciudadanos a Hellín, una població de Múrcia, ha denunciat que el partit d’Albert Rivera l’ha apartat de les llistes de les eleccions municipals del 26 de maig per ser transexual. “Sóc molt treballadora i estem fent moltes coses pel poble, aleshores que no diguin que no és per transfòbia”, ha declarat María Jesús López.

Per la seva banda, la formació taronja assegura que sempre s’ha tractat López “com una persona més dins del partit i la decisió d’optar per un altra persona és la mateixa que s’ha vist en altres municipis”.

Els quatre regidors de Cs a Reus es donen de baixa del partit

Els quatre regidors de Ciutadans de Reus als quals la direcció del partit va expedientar i suspendre de militància han anunciat que demanen la baixa de la formació. Ho han fet públic després que la Comissió de Garanties i Valors del partit hagi desestimat tots els recursos presentats contra la resolució de la comissió de règim disciplinari i encara pendents d’una decisió definitiva d’aquest organisme intern.