Dijous, 6 d'octubre de 2022 - Edició 1533
La República

Torrent: d’independentista insaciable a president del Circuit de Catalunya

Els tuitaires han comentat el canvi d’actitud de Torrent, que en assumir la conselleria d’Empresa i Treball i sobretot en esdevenir president del Circuit ha moderat el seu posicionament

Redacció 09/08/2021

Les xarxes han ironitzat amb què la Generalitat hagi injectat 19 milions per cobrir les despeses causades per la baixada d’ingressos arran de la pandèmia i el nomenament de Roger Torrent com a president del Circuit de Catalunya.

Distints tuitaires han cregut oportú fer broma sobre l’evolució de Torrent, ja que quan va entrar en política va mostrar una actitud d’oposició al Gobierno i en la qual exigia al Govern que avancés fermament cap a la independència. Per tant, que no s’acontentés amb les concessions que l’Estat espanyol feia com a mal menor. De fet, va ser un dels presidents de mesa més jove i va ser escollit precisament pel seu compromís ferm amb l’independentisme. Per tant, va guanyar-se una fama de negociador dur.

Malgrat això, han percebut un canvi d’actitud en l’actual conseller d’Empresa que ha proposat una inversió de 19 milions per reanimar el Circuit de Montmeló. A més a més, que han considerat que era força casual que aquesta injecció succeís poc després que Torrent hagi estat nomenat president del Circuit i que aquest plantejament es fes amb harmonia amb la inversió de l’Aeroport el Prat. O sigui de millora d’infraestructures.

D’aquesta manera, hi ha hagut opinions de tota mena que demanaven una major coherència al conseller en què l’acusaven de “venedor de motos” o que comentaven que hi havia hagut una certa arbitrarietat en aquest nomenament. El cert és que Torrent, a l’hora d’assumir una conselleria, ha hagut de modificar part de la fermesa del seu discurs inicial.