Edició 1895

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 03 de octubre del 2023
Edició 1895

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 03 de octubre del 2023

Torrent: d’independentista insaciable a president del Circuit de Catalunya

|

- Publicitat -

Les xarxes han ironitzat amb què la Generalitat hagi injectat 19 milions per cobrir les despeses causades per la baixada d’ingressos arran de la pandèmia i el nomenament de Roger Torrent com a president del Circuit de Catalunya.

Publicitat

Distints tuitaires han cregut oportú fer broma sobre l’evolució de Torrent, ja que quan va entrar en política va mostrar una actitud d’oposició al Gobierno i en la qual exigia al Govern que avancés fermament cap a la independència. Per tant, que no s’acontentés amb les concessions que l’Estat espanyol feia com a mal menor. De fet, va ser un dels presidents de mesa més jove i va ser escollit precisament pel seu compromís ferm amb l’independentisme. Per tant, va guanyar-se una fama de negociador dur.

Malgrat això, han percebut un canvi d’actitud en l’actual conseller d’Empresa que ha proposat una inversió de 19 milions per reanimar el Circuit de Montmeló. A més a més, que han considerat que era força casual que aquesta injecció succeís poc després que Torrent hagi estat nomenat president del Circuit i que aquest plantejament es fes amb harmonia amb la inversió de l’Aeroport el Prat. O sigui de millora d’infraestructures.

D’aquesta manera, hi ha hagut opinions de tota mena que demanaven una major coherència al conseller en què l’acusaven de “venedor de motos” o que comentaven que hi havia hagut una certa arbitrarietat en aquest nomenament. El cert és que Torrent, a l’hora d’assumir una conselleria, ha hagut de modificar part de la fermesa del seu discurs inicial.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió