Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

Torra: “L’últim que ens podem permetre són unes eleccions”

El president de la Generalitat insta els partits a veure la seva proposta com una “oportunitat” i defensa que l’havia comentat “infinitat de vegades”

Redacció
Redacció 17/10/2019
El president de la Generalitat, Quim Torra, durant l'entrevista amb el director de TV3, Vicent Sanchis, en un pla general, el 17 d'octubre del 2019 (horitzontal).

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha defensat que l’últim que es poden permetre són unes eleccions perquè ara calen unes institucions fortes després de la sentència del procés. En una entrevista a TV3, el president català ha afegit que es veu amb forces per avançar en l’exercici de l’autodeterminació perquè és el seu mandat. Preguntat pel malestar que ha generat a ERC que no hagués informat als socis de Govern de la proposta que ha presentat avui al Parlament, Torra ha instat partits i entitats a veure la seva proposta com una “oportunitat” i ha assegurat que l’havia comentat “infinitat de vegades”. “Tothom sap què penso”, ha reblat per després afegir que el seu deure com a president de la Generalitat és fer una proposta.