Divendres, 18 de juny de 2021 - Edició 1058
La República

Torra agraeix a Borràs que la paraula “es pot tornar a expressar lliurement” al Parlament, amb ella de presidenta

L’expresident ha rebut la medalla com a fill adoptiu de Santa Coloma de Farners i recorda l’ampolla (Malaguanyada segons un diputat de Junts) de ratafia que va regalar al president Sánchez:

Redacció
Redacció 15/05/2021
Pla mitjà de Quim Torra amb la presidenta del Parlament, Laura Borràs i l'alcaldessa de Santa Coloma, Susagna Riera, aquest dissabte 15 de maig de 2021. (Horitzontal)

L’expresident de la Generalitat Quim Torra ha agraït a l’actual presidenta del Parlament, Laura Borràs, que la paraula “es pot tornar a expressar lliurement” a la cambra, amb ella de presidenta. Torra considera que d’aquesta manera “es respecta la voluntat dels ciutadans”, mentre ha recordat els anys d’amistat que l’uneixen amb Borràs. L’expresident ha fet aquestes declaracions en l’acte que l’ha proclamat com a fill adoptiu de Santa Coloma de Farners aquest dissabte, on ha estat acompanyat per l’alcaldessa de la ciutat, Susagna Riera a més de Borràs. La presidenta del Parlament ha glosat la figura de Torra, mentre que Riera ha explicat els motius que han dut al ple de l’Ajuntament a proclamar-lo fill adoptiu.