Dijous, 28 de gener de 2021 - Edició 917
La República

Toni Clapés sobre el 17-A: “Els caps de la policia espanyola podran mirar a les víctimes?”

El periodista Toni Clapés, que condueix el programa més escoltat de les tardes a Catalunya, el Versió Rac1, ha fet una dura i contundent piulada contra les forces de seguretat […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 09/08/2018

El periodista Toni Clapés, que condueix el programa més escoltat de les tardes a Catalunya, el Versió Rac1, ha fet una dura i contundent piulada contra les forces de seguretat espanyoles.

Calpés s’ha fet ressò de la notícia que explica que els Mossos d’Esquadra van accedir a l’expedient de la policia espanyola sobre l’imam de Ripoll i que aquest estava “impol·lut” fet que va impedir al cos català tenir la veritable informació sobre qui era realment Abdelbaki es Satty.

Cal recordar que l’imam de Ripoll era confident del CNI i, per tant, tenia concessions i contactes amb la policia espanyola.

Arran d’aquest fet, el periodista català s’ha preguntat a si mateix “els caps dels cossos de seguretat espanyols podran mirar a les víctimes?” deixant entreveure que si no fos per la seva fosca gestió, l’atemptat es podria haver evitat.

Relacionats