Dimarts, 9 d'agost de 2022 - Edició 1475
La República

Suspeses les projeccions a la Filmoteca durant tot el cap de setmana

La matinada del passat dijous va deixar estacions de metro inservibles, pàrquings inundats i fotografies de núvols apocalíptiques, i la ironia del tancament del Museu Marítim ahir. La institució més […]

Joan Vila i Boix 07/09/2018
La Filmoteca de Catalunya / Wikipedia

La matinada del passat dijous va deixar estacions de metro inservibles, pàrquings inundats i fotografies de núvols apocalíptiques, i la ironia del tancament del Museu Marítim ahir. La institució més afectada, però, ha estat la Filmoteca de Catalunya la més afectada. Ahir es va saber que tancaria durant el divendres. Aquest matí una nota de premsa ha avisat que el tancament es manté fins al dimarts.

Aquestes són les paraules amb les quals la Filmoteca ha anunciat el seu tancament: “Concretament, la impregnació d’aigua de les moquetes obliga a un llarg procés de neteja i assecat. Per aquest motiu, la Filmoteca es veu obligada a cancel·lar les sessions previstes per a divendres 7, dissabte 8 i diumenge 9 de setembre”.

Els cinèfils lamentaran que avui se suspengui la projecció del Satyricon de Frederico Fellini (1969). Una pel·lícula que adapta la novel·la de Petroni, que narra les aventures d’Encolp i Ascilt. L’obra és considerada una de les grans novel·les de la Roma clàssica. La parella homosexual es disputarà els favors del seu esclau, alhora que viatjaran per diferents punts de l’Imperi.