Dijous, 28 d'octubre de 2021 - Edició 1190
La República

[Vídeo] Una parella fa sexe dins d’una màquina de fotos del Metro de Barcelona

El vigilant de seguretat, poc encertat en triar l’expressió d’advertiment: “Sortiu i no toqueu els ous!”

Redacció
Redacció 01/04/2020
Una parella sorpresa fent sexe al Metro

Malgrat que Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) hagi calculat que els efectes de la quarantena i el confinament obligatori domiciliar hagi produït un descens de fins al 90% en algunes franges horàries al Metro de Barcelona, segueixen acudint-hi persones de tota índole que usen els passadissos subterranis de la capital de Barcelona per a fer-hi de tot menys per a accedir als combois.

Resulta que en ple confinament una parella ha usat el petit i engavanyat espai de les màquines expenedores de fotografies de carnet del Metro per a practicar sexe.

Així es pot veure al vídeo que un vigilant de seguretat del Metro va gravar amb el seu mòbil. Es pot veure l’home assegut darrere la cortina amb els pantalons per sota els turmells. El vigilant comença “Ehehm… Perdona…!” i des de dins responen “estem fent-nos una foto… bé… estem fent alguna cosa més que una foto,”. El vigilant respon amb un “no si ja…”. La parella en adonar-se’n que es tracta d’un membre de seguretat del Metro corregeix l’actitud i assegura “ja marxem”. Així doncs, el vigilant acaba desafiant: “Surt de pressa, val? No toquis els ous”. Una expressió poc afortunada perquè, segurament, és justament el que estava fent, literalment.