Dijous, 23 de març de 2023 - Edició 1701
La República

[Vídeo] Un golfista espanyol practica tirs posant de diana una foto de Quim Torra

També convida als “progressistes” a posar un retrat de Franco “ese que os quita tanto el sueño”

Gerard Sesé 06/04/2020

El confinament està generant una quantitat ingent de vídeos casolans de gent que no té res a fer i ha d’estar en quarantena tancat al seu domicili. És el cas del golfista professional espanyol (i molt espanyol) Gonzalo Fernández Castaño que ha penjat un vídeo a les xarxes on se’l pot veure practicant el seu swing al jardí de casa seva.

La peculiaritat, però, és la ràbia i odi que desprenen els seus entrenaments. Tal com ell mateix ensenya, practica fent diana a fotografies de “gent detesta”. Hi ha Quim Torra a qui descriu com “el paleto nacionalista”. Però també Pedro Sánchez o Pablo Iglesias. Assegura que la força que surt la pilota quan s’apunta a algú que odies és inigualable.

A més, convida als “progressistes” a posar una fotografia del dictador sanguinari espanyol Francisco Franco “aquell que us fa perdre la son”.

Més que un golfista professional és tracta d’un golfo professional. No és la primera vegada que l’unionista és polèmic a Twitter. En una altra publicació va dir que usava l’estelada com alfombra per a “trepitjar-la tots els dies”.