Dimarts, 28 de març de 2023 - Edició 1706
La República

[Vídeo] Un cotxe de la Guàrdia Urbana accelera després de tirar un manifestant que hi havia pujat

Després de caure del sostre del cotxe, el jove només ha patit un cop lleu

Redacció 19/02/2021

Moltes són les imatges que ens deixen els aldarulls causats entre manifestants i policia per les manifestacions per la llibertat de Pablo Hasel. Aquest dijous al vespre, un cotxe de la Guàrdia Urbana de Tarragona ha accelerat després que un manifestant que els barrava el pas hagi pujat a sobre el sostre, causant així que aquest caigui a terra i que la Guàrdia Urbana accelerés encara més per marxar del lloc dels fets entre insults i protestes dels manifestants.

En un vídeo compartit pel Tarragona Digital es pot veure la patacada del noi, que segons el digital, no ha patit cap ferida greu i no ha requerit serveis mèdics. Els fets han desencadenat la nit amb més aldarulls a la ciutat de Tarragona, on s’ha bloquejat l’artèria i s’han cremat contenidors.

D’entrada, l’acció ha transcorregut de manera pacífica per bé que alguns dels participants han tombat diverses illes de contenidors i les han desplaçat cap al mig de la via en indrets com l’avinguda Catalunya. Finalment n’han cremat un. Davant dels jutjats, custodiats per un cordó d’antiavalots dels Mossos d’Esquadra, els manifestants han proferit consignes contra la policia i a favor del cantant. Després s’han traslladat a l’autovia A-7, que ja estava tallada probablement per una acció preventiva de la policia. L’acció a la carretera ha durat pocs minuts.